BATCOS

Животът на открито заслужава най-добрите уют и комфорт. BATCOS композитен декинг е перфектният избор за Вашето външно пространство.

Хубавият живот на открито

„Декингованите пространства са сърцето на Вашия дом“

Животът на открито заслужава най-добрите уют и комфорт. BATCOS композитен декинг е перфектният избор за Вашето външно пространство. На терасата, около басейна, в градината или двора, декингът на BATCOS ще Ви осигури стил, вдъхновение и удобства.

Красотата на естественото дърво

„Насладете се на природата, но в нова форма“

BATCOS композитен декинг притежава красотата на естественото дърво. Нашата технология Ви дава визията на дървото, но с нови сили. Изберете подходящия за Вас BATCOS продукт с желаната текстура в комбинация с един или повече цветове от нашата гама и превърнете Вашето външно пространство в уютно кътче в градската среда.

Толкова лесно за поддържане

„Великолепието не е непременно сложно“

С BATCOS получавате пълната естетика на дървото, но без трудоемката, скъпа и постоянна поддръжка. Нашата технология предлага висока защита, която предпазва Вашия декинг екстериор от плесени, влага, деформиране или промяна на цвета.  Просто измийте декинга с моп или водоструйка и това е всичко. Край с трънчетата в босите крачета на Вашите деца. Инвестирайте в устойчиви решения и се наслаждавайте на трайните и красиви BATCOS настилки на Вашата терасата, басейн, градина или двор.

Защитете природата и Вашето здраве

„Стани зелен, остани зелен“ - Ние сме зелен бизнес от типа кръгова икономика!

BATCOS композитен декинг е произведен от естествени и нетоксични материали с грижа към природата и Вашето здраве. Поддръжката на декинг настилките е безопасна за природата и човешкото здраве и включва почистване с вода и стандартни санитарни мателиали. Технологията на BATCOS е напълно безотпадна и позволява пълно рециклиране на декинга дори и след години. Ние сме зелен бизнес от типа кръгова икономика.

  • BATCOS използва дървесина под формата на фибри, добита при санитарна сеч, която се влага във висококачествени композитни продукти. Така намаляваме количеството на фините прахови частици във въздуха, както и въглеродните емисии
  • BATCOS композитни декинг настилки са 100% рециклируеми. В края на техния полезен живот, не се депонират и не замърсяват околната среда. Дори и да бъдат злонамерено изхвърлени, те нямат емисии по отношение на почвите, водите и въздуха
  • BATCOS включва полимерите и техните производни добавки в продукти, който са с полезен живот от минимум 15 години. Така намаляваме количеството на полимерите, използвани за еднократна употреба и предотвратяваме замърсяването на околната среда чрез депониране